torsdag 31 december 2009

Gott Slut & Gott Nytt År önskar jag er alla..

Snön faller utanför fönstret och det ser kallt ut, men det är så vitt och vackert.
Har pratat med moster i telefon och önskat gott slut och gott nytt år och hunnit baka en kladdkaka att ha med oss till Antonia & Stamme. Middagen blir mellan kl 17-18 så vi får bege oss om några timmar. Ska vila lite nu då jag har en jobbig huvudvärk och hjärtklappning som inte vill ge med sig riktigt.

Om några timmar har ännu ett år sprungit iväg och vi är inne i januari. Tänk att jag redan är halvvägs i graviditeten. Ser så fram emot 2010 och vår lilla fis.

Ha en riktigt mysig nyårsafton. Var rädd om dig.

Ser ut som det varit en liten mus i kladdkakan, hittade inte potatisstickan så en gaffel fick duga.

Vår innergård, full av snö

onsdag 30 december 2009

Lunch & shopping is the thing..

Frisk kall luft och en god lunch gjorde susen. Fick shoppat allt det jag hade tänkt mig. Iofs rätt tråkiga, men nödvändiga saker som underkläder och apoteksprodukter. Kikade lite på rean också, men tycker i vanlig ordning att det mesta är crap.
Skönt var det iallafall att komma ut en sväng, tog en powernap i soffan när jag kom hem och nu väntar jag på det första avsnittet av de nya "Morden i Midsummer". Läste att "Barnaby" himself visst ska sluta. Trist, men det är väl så, bäst att sluta när man är på topp. =)

Näst sista dagen

Har varit uppe en stund och jobbat, men känns mig nu plötsligt rätt trött och håglös. Inte verkar det vara nåt mysigt väder ute heller. Fint är det, men grått. Skulle ha varit skönt med lite sol.
Ska nog ta en dusch och vakna till ordentligt. Vi tänkte åka till Vällingby C och äta lunch och handla lite så då kan det väl vara trevligt att sätta på sig nåt snyggare.
Får handla lite grejer på apoteket tror jag, så kanske man får fart på maskineriet i magen. =)

Tänk att i morgon är det nyårsafton, vi åker över till Antonia och Stamme och firar med god mat och det obligatoriska kakan med en peng i vid tolvsnåret. Det ska bli mysigt.

måndag 28 december 2009

Mellandagar

Så var julen över för detta år. Vi har haft det lugnt och skönt, ätit en massa god mat, umgåtts och tittat på filmer. Fick presentkort av Antonia & Stamme till Babyland + deras katalog. Känns allt lite konstigt att titta på bebisgrejer,är ju mer van att titta i H&M katalogen till mig själv...fniss.
Igår var vi ute och tittade på färg till köket och köpte med oss lite provfärg. Det är ju så svårt när man står där bland miljarder färgprover och man tycker att så mycket är snyggt.
Annars var det tänkt att vi skulle åka till farmor igår men hon mådde inget bra så vi fick skjuta på det besöket. Iofs var det nog lika bra för jag hade verkligen inte en av mina bästa dagar igår.
Drömde om mamma på natten vilket bidrog till att jag var ledsen hela dagen.
Avslutade iallafall kvällen med skratt då vi tittade på "The Ugly Truth" med Gerard Butler och Katherine Heigl, en härligt glad romantisk film. Precis vad jag behövde.

Nu i mellandagarna jobbar jag hemifrån,så skönt. Finns ju inte så hemskt mycket att göra dessa dagar och det som finns klarar man galant från hemmet.
Tänk att det är de sista dagarna på 2009. Vart har detta år tagit vägen??
Och om fem månader (om allt går som det ska) kommer vår bebis. Så det kanske är bra om man tittar i den där katalogen iallafall... ;))

torsdag 24 december 2009

Julafton

Tänk att man får vara med om en vit jul och att det ändå är ganska mycket snö ute för att vara i Sthlmstrakten. Mysigt, blir lite mer julkänsla då.
Sitter och väntar med en kopp kaffe på att D-man ska vakna så han kan få sin julklapp som ligger under vår minigran och bara väntar.
Idag känner jag mig piggare. Hade ont i huvudet hela dagen igår och kände mig väldigt hängig och hade ont i kroppen. Det var sömn som behövdes för nu mår jag mycket bättre.
Senare idag åker vi över till Antonia och Stamme och firar jul i svensk/grekisk anda. Det lär bli ett dignande julbord i vanlig ordning, så gott och denna jul lär det gå många julmust för mig. Hihi
Tänk att jag har en lillskrutt i magen denna jul. Helt fantastiskt.

Önskar er alla en härlig julafton, mys och ta hand om varandra.

måndag 21 december 2009

Kaneldegsmagen eller är det en bebis?

2009-11-01 Magen börjar puta och jag tror fortfarande det är ett skämt...
(därav min något skeptiska min)

2009-12-21 Magen växer och börjar nu mer likna en gravidmage..
(oerhört sexig i mina batmantrikåer som D-man kallar dem)

Idag var vi på ultraljud och fick se vår lilla/lille skrutt. Så häftigt.
Den sparkade och fäktade med sina små ben och armar.
Beräknad förlossning är nu 2009-05-21.
Vi fick även se vad det var för kön och även om det kvittar fylls man av en sån glädje och nyfikenhet hur den kommer se ut.
Vi längtar så efter dig!!

söndag 13 december 2009

Helgfix, Lucia och äcklig glögg

Haft en superskön helg, har vilat och sovit massor, men ändå hunnit med en hel del.
Fick vår fina bänk till hallen i fredags och D-man monterade ihop den under kvällen, det kommer bli såå bra när vi får ny färg/tapet på väggarna. Är grymt imponerad av den snabba servicen de hade. Trodde faktiskt att vi skulle få behöva vänta till efter jul..typ..
I lördags var det lite fix hemma, tvätt och inköp till kyl & frys. Tittade sen på en film med Gerard Butler och Hilary Swank, "PS I love you" och guud vad jag grät. Den var både rolig och så sorglig.
I dag var vi förbi svärmor och fick mat, slängt en massa strunt vid återvinningsstationen och fixat vidare hemma.
Blev sugen på glögg ör en stund sen och tänkte att jag skulle testa en som jag inte haft förut, och det är sånt man aldrig ska göra. Blää vad äcklig den var, utspädd och vattnig. Usch.
Så då blev jag sur för en stund. =)
Nu är det nog snart dags för en filmstund igen och sen sängen så man orkar med en ny vecka.
Den börjar med en jul kickoff med Mary Kay så det blir nog mysigt.

Ha en fortsatt trevlig Lucia.

torsdag 10 december 2009

Lite uppdatering

Ups nu var det några dagar sen jag sist skrev, det går ju så fooort.
Dagarna far iväg och det händer väl inte så värst mycket. Tycker man bara är på jobbet och sen när man väl är hemma är det middag och sen tar jag min välbehövliga powernap i soffan, tittar sen på lite teve och sen är det sängen och så börjar det om.

I tisdags pratade jag läääänge med Ewa i telefon, det var så himla länge sedan och vi avverkade nog alla "topics" på de tre timmar vi pratade. Hihihi.
Mysigt som alltid och det är så trist att vi inte bor närmare varandra.

Ewa tycker även det är hög tid för bilder på magen på bloggen så det ska jag börja med så ni får vilken tjockis jag börjar bli. ;)

Igår var jag och hämtade upp D-man på Bromma Flygplats och vi åkte och hämtade ut min jacka som han av någon oförklarlig lyckats hitta till slut. Jag har verkligen världens bästa älskling som har slitit och ringt runt till alla affärer bara för att han inte vill att jag ska gå och frysa och att magen ska vara varm. Tack darling. Du är bäst!!

Här är bild på min fina röda Didriksonsjacka som jag är sååå glad för.

Idag på lunchen ska Ulrika och jag ta en tur till Ikea. Kan ju alltid köpa med mig en påse värmeljus...det går åt i detta mörker. :)

söndag 6 december 2009

Helgen & Öppet hus

Lördagen ägnades åt tvätt, lite handling samt fix av mitt "Mary Kay" rum och öppet hus idag.
Tre tappra själar dök upp, många återbud blev det. Trist, men det går fler tåg.
Stort tack till moster, Mala och Ankie!!

Ska ju hem till Ulrika den 22:a och då tar jag med mig produkter och hoppas på lite intresse.
Mycket glögg blev det över så det får jag mysa med i kväll samt glädjas åt bra försäljning som det ändå blev. =))


Hudvårdsserien

Parfym & herrprodukter


Make Up

fredag 4 december 2009

Freeedag

Så var det veckans bästa dag, igen. Har fullt upp på jobbet då vi stänger november idag. Sen har vi julfest/julpub som ska vara på kontoret. Tänkte vara med en stund iallafall och få sig lite god julmat och en och annan julmust kanske.

Ska bli skönt med helg, har lite pyssel framför mig med mitt Mary Kay öppet hus på söndag, men det ska bli superkuuul.

Nu tebax till min smarriga latte och alla arbetsuppgifter.
Ha en härlig fredag.

tisdag 1 december 2009

Lillfisens hjärtljud

Idag var jag i väg till min rara barnmorska. Tog lite prover som alla var bra, lite lågt på järnet, men det är ju inget som är konstigt eller ovanligt. Fick även höra lillfisen. Den är visst livlig och simmar runt för fullt och hade snabba hjärtslag vilket förvånade mig, men det känns som allt just nu är en helt ny värld och man får aha upplevelser mest hela tiden. =)
Hon trodde att jag snart kommer att känna av den, att det fladdrar till och det ser jag fram emot även om det är lite "läskigt" oxå.
Har hamnat i ett läge då jag tycker allt börjar bli så häftigt och verkligt och känslorna är som stora svallvågor. Glad, överlycklig, skiträdd, gråtfärdig, ja allt man kan tänka sig i en salig röra.

Min intuition säger mig att det blir en liten D-man. Hihi
Kan inte förklara varför jag tror det blir en kille, mer en känsla jag har bara. Kanske för att jag ser mig själv mer som en killmamma än tjej, jag vet inte.
Hur som haver spelar det absolut ingen roll.
Å vem vet, kanske tar vi reda på det vid ultraljudet.... ;))

Nu ska jag ta en varm dusch och bänka mig i soffan ett slag innan det är dags för lite nattsömn.
Hoppas du haft en bra dag som jag.